Hanki kuntosalijäsenyys – tilava kuntosali palvelee Helsingin Vallilassa

Satsaa oman hyvinvointiisi ja hanki kuntosalijäsenyys Kuntosali Vallilan Holviin. Monipuolinen ja tilava kuntosalimme sijaitsee Helsingin Vallilassa. Tällä sivulla voit tutustua hinnastoomme.

Ota yhteyttä

Hinnasto

Jatkuva 1 kk sopimus

27,50 €
Irtisanomisaika 1 kk. Sopimuksen avaus 15,00 €. Voidaan maksaa myös ennakkoon VIIMEISTÄÄN 1 kk ennen eräpäivää salin kassalla liikuntaan tarkoitetuilla maksuvälineillä.


1 kk kertamaksu

42,90 €

3 kk kertamaksu

99,00 €

6 kk kertamaksu

165,00 €

12 kk kertamaksu

265,00 €

10 käyntiä (voimassa 6 kk)

55,00 €

Kertakäynti

10,00 €
Kertamaksulla treeni vain toimiston aukioloaikana. Kuntosalilta on poistuttava, kun toimisto suljetaan. Jos ostat asiakkuuden 7 vrk:n kuluessa kertakäynnistä, hyvitämme kertamaksun avainkortin hinnassa.
Avainkortti

10,00 €
Kaikissa asiakkuuksissa sama kortti (ei kertakäynti). Ei panttia. Vahingoittuneen kortin tilalle saa uuden korvauksetta.
Suljetun avainkortin avaus

10,00 €
Avainkortti suljettu esim. jos laskuja on maksamatta.
Paperilaskutuslisä

5,00 €
Ylimääräisistä paperilaskutuksista / lasku.
Tarkastusmaksu

50,00 €
Tarkastusmaksu salille luvattomasti päästetystä henkilöstä. Peritään jälkikäteen kameravalvonnan perusteella.
Maksutavan muutos

10,00 €
E-laskun maksaminen kassalla tai muu maksutavan muutos/lasku.
Personal trainer/hieronta
Kysy salin toimistosta tai katso salin ilmoitustaulu.

Kuntosalillemme ovat tervetulleita kaikki

Kuntosalillemme ovat tervetulleita kaikki – niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin treenaajat! Meiltä löytyy laaja vapaiden painojen alue sekä hyvät tilat omalla painolla harjoitteluun. Kattava valikoima helppokäyttöisiä pakkalaitteita mahdollistaa monipuolisen treenaamisen.

 

Kuntopyörät, crosstrainerit ja juoksumatto sopivat niin kevyempään kuin rankempaankin treenaukseen. Kuntosalimme erikoisuuksia ovat mm. 30 metriä pitkä ylämäkijuoksurata sekä kelkan työntö/vetolaite, joiden avulla saat tehostettua omaa treeniäsi erinomaisella tavalla.

Ota yhteyttä

Mikäli sinulla on kysyttävää kuntosalimme toiminnasta tai laitteista, ota meihin yhteyttä. Lähetä sähköpostia tai täytä yhteydenottolomake!

Katso kaikki yhteystietomme